Slim advies

Je tuin is je oase van rust. Of zo hoort het toch. Bij Slimme Tuin vinden we het enorm belangrijk om jou te voorzien van slim advies in de tuin. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net je eerste tuinmachine aankoopt. Slim advies is jouw bron van betrouwbare informatie en praktische tips om van je tuin een ware oase van rust te maken.

Duurzaam tuinonderhoud

Vijf stappen naar duurzaam tuinonderhoud

Bij Slimme Tuin weten we dat een groene tuin meer betekent dan enkel de kleur van je gras. Het gaat om het zorgen voor je stukje aarde op een manier die zowel het milieu als je gazon ten goede komt. Als je graag je voetafdruk wilt verkleinen, dan hebben we vijf tips om je gazon duurzaam te onderhouden.

Lees meer
Huren van tuinmachines

De voordelen van het huren van tuinmachines

“Ze zeggen wel eens, ‘het beste gazon ligt onder je eigen voeten’. Bij Slimme Tuin maken we dat gezegde waar! En hoe? Door het aanbieden van onze kwalitatieve tuinmachines voor verhuur. In dit artikel duiken we dieper in de voordelen van het huren van tuinmachines

Lees meer
Automower winternazicht

Hoe je Automower onderhouden in de winter?

Heb je al gehoord van ons Automower Winterhotel bij Slimme Tuin? Ontdek in deze blog stap voor stap hoe je jouw Automower optimaal kan voorbereiden op de wintermaanden, zodat hij klaar is om in de lente weer aan de slag te gaan.

Lees meer

Slimme tuin?

Klanten zijn onze topprioriteit. Slimme Tuin is je aanspreekpunt voor advies over robotmaaiers en tuinmachines. Onze medewerkers staan met een glimlach voor je klaar. We garanderen een correct antwoord op elke vraag of zoeken naar de meest efficiënte oplossing voor elk probleem. Reken op Slimme Tuin voor raad en daad.