Download onze interessante Informatiegidsen

Download onze interessante informatiegidsen over jouw robotmaaier en tuinmachines en geniet slim en zorgeloos van je tuin.

Slimme Tuin kalender

Download onze Slimme Tuin kalender hier!

In de tuin is er altijd wel wat te beleven! Maar wanneer is eigenlijk het perfecte moment om die klusjes aan te pakken? Geen zorgen, onze Tuinkalender staat boordevol slimme tips voor elke maand. Met de vrolijke adviezen van Slimme Tuin, wordt jouw groene paradijsje een feestje, het hele jaar door!

Lees meer
Installateur robotmaaiers

Slimme Tuin: jouw partner in tuinonderhoud

We begrijpen dat je druk bent en je tijd waardevol is. Daarom hebben we deze informatiegids samengesteld met niet alleen informatie over wie we zijn en wat we doen, maar ook met praktische tips en tricks die jou kunnen helpen om jouw tuinonderhoud naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer

Slimme tuin?

Klanten zijn onze topprioriteit. Slimme Tuin is je aanspreekpunt voor advies over robotmaaiers en tuinmachines. Onze medewerkers staan met een glimlach voor je klaar. We garanderen een correct antwoord op elke vraag of zoeken naar de meest efficiënte oplossing voor elk probleem. Reken op Slimme Tuin voor raad en daad.