Laat er geen gras over
groeien

Hou jij je ook liever bezig met dingen die er echt toe doen? Ga voor een robotmaaier. Op vooraf ingestelde tijden rijdt de robot je gras af tot de gewenste lengte. Terwijl hij ijverig werkt, geniet jij van een goed boek, een gezellige babbel of een heerlijk middagdutje in de zon. Dat klinkt verleidelijk, toch.

Robotmaaiers

Voor elk gazon een Automower

Een glooiend terrein, grote oppervlakte? Slimme Tuin heeft voor elk gazon het juiste model. Ontdek het aanbod Automowers van Husqvarna en laat je verrassen door de veelzijdigheid van ons assortiment.

Standaard

Deze basismodellen zijn uitgerust me alle nodige functies voor kleine, grote, eenvoudige of complexe tuinen. Wees gerust van een gezond gazon.

Automower

X-lijn

Onze X-modellen zijn standaard voorzien van Automower connect (SIM-versie), GPS-navigatie, koplampen, een rubberen bumper en digitale hoogteregeling.

NERA

NERA staat voor New Era. Deze nieuwe generatie Automowers kan functioneren zonder begrenzingsdraden. Ze zijn specifiek ontworpen voor grote en complexe gazons.

AWD

AWD staat voor all-wheel-drive. Deze generatie Automowers functioneren ook op hellingen. Je kan dus gerust zijn dat deze Automower de top van jouw helling bereikt.

Ontdek het ruime gamma Automowers van Husqvarna bij Slimme Tuin.
Ons team helpt om de juiste keuze te maken voor jouw gazon. Zo geniet jij zonder zorgen van je tuin, je Automower doet het werk.

“Door onze Automower geniet ik veel meer van de tuin. Omdat die er nu altijd netter uitziet, heb ik meer zin in andere tuinklusjes. Of in een tasje koffie op het terras zonder geërgerd naar mijn gras te kijken. Zeer gemakkelijk en heel discreet.”

Ontdek onze werkwijze

Klanten zijn onze topprioriteit. Slimme Tuin is je aanspreekpunt voor advies over robotmaaiers en tuinmachines. Onze medewerkers staan steeds met een glimlach voor je klaar. We garanderen een correct antwoord op elke vraag of zoeken naar de meest efficiënte oplossing voor elk probleem. Reken op Slimme Tuin voor raad en daad.

1

Vraag

Benieuwd naar de werking van een Automower? Weten hoe je het kinderslot op je toestel activeert? Denk je dat jouw gazon te steil is voor een grasrobot? Wat je vraag over robotmaaiers ook is, Slimme Tuin heeft het antwoord. Kom langs of neem contact op.

2

Aanpak

Onze medewerkers staan voor je klaar met deskundig advies over onze toestellen, doeltreffende ondersteuning en een klantgerichte aanpak. Heb je problemen met je Automower? Liep je toestel schade op? Ons team gaat onmiddellijk voor je aan de slag, in onze werkplaats of bij de klant.

3

Resultaat

Door ons jarenlang vakmanschap verliezen we geen tijd met mooie praatjes of lange procedures. Slimme Tuin garandeert een efficiënte en correcte dienstverlening op maat van elke klant. Door onze inhouse expertise gaat jouw toestel snel en gebruiksklaar de deur weer uit, je tuin in.

Ambassadeur

Wist je dat jouw robotmaaier ook geld kan opbrengen?

  • Haal ambassadeursvouchers op in onze winkel.
  • Vertel familie en vrienden over de robotmaaiers bij Slimme Tuin.
  • Geef hen € 50 korting op een robotmaaier met jouw ambassadeursvoucher.
  • Ontvang € 50 cashback voor iedere Automower die verkocht wordt aan iemand die jij doorverwees.