Over ons
Van Boerke Buelens tot Slimme Tuin
5 generaties geleden is de familie Buelens begonnen met een voedingswinkeltje in Haacht. Doorheen de tijd zijn we overgeschakeld op zaden en benodigdheden voor de tuinbouw. En in die periode is de naam Boerke Buelens ontstaan. Enkele generaties en verhuizingen later werd de focus meer en meer verlegd naar de huiselijke tuin en al zijn nevenproducten. Ondertussen waren wij als tuincentrum goed gesetteld in het centrum van Steenokkerzeel.

Tuincentrum Boerke Buelens werd ook geleidelijk aan een referentie in de verkoop en service van de Robot maaiers. Wij hebben heel wat ervaring opgebouwd sinds 2003 in deze sector en zijn tot de conclusie gekomen dat de top kwaliteit bij Husqvarna te vinden is. Ons specialiseren in de Husqvarna Automowers was daardoor voor ons een kleine en logische stap. Begin 2017 werd dit idee leven in geblazen onder de naam Slimme Tuin.

Wij zullen Boerke Buelens nooit vergeten wetend dat alle expertise en ervaringen daar opgebouwd zijn en nu kunnen verder leven in ons nieuw concept.