Genieten in vertrouwen

Je tuin is je oase van rust. Of zo hoort het toch. Een betrouwbare, kwalitatieve robotmaaier van Slimme Tuin doet het werk voor jou. Jij hoeft enkel te genieten waar het aangenaam vertoeven is. En dat mag je best letterlijk nemen, want Slimme Tuin neemt je alle zorgen uit handen.

Ontdek onze werkwijze

Klanten zijn onze topprioriteit. Slimme Tuin is je aanspreekpunt voor advies over robotmaaiers en tuinmachines. Onze medewerkers staan met een glimlach voor je klaar. We garanderen een correct antwoord op elke vraag of zoeken naar de meest efficiënte oplossing voor elk probleem. Reken op Slimme Tuin voor raad en daad.

Onze kernwaarden

Betrouwbaar

Een woord is een woord. Slimme Tuin is een partner waarop je rekent, in klare taal en zonder valse beloftes.

Wij ontzorgen onze klanten van aankoop tot onderhoud. Met onze abonnementsformules volgen we je toestellen op van a tot z.

 

Service

Slimme Tuin garandeert een snelle en vlotte service door hun klantvriendelijke aanpak.

Ons team staat voor je klaar voor een degelijk onderhoud en duurzame herstellingen. Want een toestel in goede conditie houdt je tuin in topvorm.

Kwaliteit

Investeren in goede en slimme tuintoestellen
is investeren in comfort.

Ons huismerk Husqvarna combineert kwaliteit met gebruiksgemak voor elke klant met een eindresultaat om bij weg te dromen.

Meet the team

Het verhaal van Slimme Tuin begint diep in de 19e eeuw, zo’n vijf generaties geleden.
Daar ligt de kiem van ons bestaan.

De familie Buelens begon een klein voedingswinkeltje in Haacht. Dat groeide al snel uit tot een familiaal tuinbouwbedrijf met zaden en tuingereedschap dat de naam ‘Boerke Buelens’ kreeg. Net als de winkel, breidde de familie uit en enkele generaties later lag de focus van de winkel helemaal op de huiselijke tuin: genieten, gezelligheid, gebruiksgemak.

Ondertussen waren wij gesetteld in het centrum van Steenokkerzeel. In 2017 hebben we de beslissing genomen ons te specialiseren in tuinmachines. De beslissing was logisch, de passie was groot en we zetten de groei van ons bedrijf met succes verder. Slimme Tuin evolueerde ondertussen tot de gerenommeerde speciaalzaak in tuinmachines en robotmaaiers van nu.

Slimme Tuin bestaat uit een gedreven team dat dagelijks het beste van zichzelf geeft. Dat is altijd zo geweest: gedreven, gemotiveerd, gepassioneerd.

Sam Buelens

Bestuurder

Tim Buelens

Bestuurder

Matteo Di Cosola

Installateur robotmaaiers

Kim Belis

Installateur robotmaaiers

Sven

Sven Thorisaen

Mecanicien

Jouw foto hier?

Sam Buelens

Zaakvoerder

Tim Buelens

Zaakvoerder

Matteo Di Cosola

Installateur robotmaaiers

Davy Depuydt

Installateur robotmaaiers

Jouw foto hier?

Naam

Functie

Showroom

In onze toonzaal is elke klant welkom om volop rond te kijken, producten te vergelijken en ons assortiment te verkennen. Ons personeel staat klaar met advies en ondersteuning. Alle medewerkers hebben een uitstekende kennis over onze producten en helpen je met plezier verder.