Slim en autonoom toestel
voor in je tuin

Kijk jij soms op tegen het vele werk in de tuin? Met de gespecialiseerde tuinmachines van Husqvarna wordt tuinieren kinderspel. Slimme Tuin: je partner voor tuinwerk in topkwaliteit.

Tuinmachines

Een tuin in topvorm

Slimme Tuin is een trotse Husqvarna-dealer. Al onze toestellen en modellen genieten daardoor van de uitgebreide kennis en ervaring van ons huismerk. Welke klus je ook moet klaren, Husqvarna ontwikkelt elk product met het oog op professioneel gebruik om maximale prestaties en productiviteit te behalen. Haal nu een Husqvarna in huis.

Van standaardmodel tot innovatieve draadloze Automower. Slimme Tuin heeft een robotmaaier voor elk gazon.

Maak korte metten met rottende bladeren in de herfst. De bladblazers van Husqvarna maken je gazon in een oogwenk bladvrij.

Tijd om je heg te snoeien. Reken op Husqvarna voor heggenscharen voor elk gebruik: met accu, dubbelzijdig of telescopisch? Slimme Tuin weet raad.

Slimme Tuin heeft een gevarieerd aanbod allround kettingzagen. Gebruiksvriendelijk voor zowel particulier als professioneel gebruik.

Laat je verrassen door onze nat- en droogstofzuigers. Onze medewerkers helpen je met advies over de beste keuze.

Van traditionele cilindermaaier tot zelfrijdende grasmaaier voor grote gazon en alles daar tussenin. Je vindt wat je zoekt bij Slimme Tuin.

Van snoeischaar tot snoeizaag voor elke tuinklus hebben we kwalitatief materiaal in ons assortiment.

Komaf maken met dik gras of wil je dat struikgewas eens opruimen? Slimme Tuin weet raad, zowel voor particulieren als professionelen.

Krachtig, veelzijdig en gemakkelijk te hanteren Onze gemotoriseerde grondfrezen zijn ideaal voor weelderige gazons tot zware grond.

Onze hogedrukreinigers geven jou de kracht en controle om elke schoonmaakklus buiten te klaren.

Of je nu beschikt over een kleine of grote tuin. Slimme Tuin heeft voor elke tuin een tuintractor.

Heb je veel obstakels in je tuin? Dan is een frontmaaier ideaal voor jou. Je maait om alle obstakels heen.

Geen obstakel is te veel voor de Zero turn maaier. Met deze maaier kan je soepel rond obstakels maaien zonder dat je maar een stukje gazon mist.

Komaf maken met hoge gazonranden en hoog gras in jouw tuin? Dat doe je snel en eenvoudig met een grastrimmer van Slimme Tuin.

Huren

Slimme Tuin stelt tuinmachines ter beschikking om te huren. Zo reken je op kwalitatieve materialen zonder zorgen. 

Onderhoud

Van aankoop en installatie tot onderhoud en herstellingen: Slimme Tuin staat voor je klaar. We nemen je zorgen uit handen, dat is beloofd.

Onze betrouwbare service garandeert een klantvriendelijke aanpak en correcte dienstverlening. Met onze onderhoudsformules volgen wij je toestel op van a tot z. Zou blijven zowel je tuin als je toestellen in topvorm. Investeer in tuintoestellen van Slimme Tuin en geniet van eindeloos comfort en een uitstekende kwaliteit. En van je tuin, natuurlijk

Klant in de kijker

“Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.”

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Brochures & Prijslijsten

Benieuwd naar wat Husqvarna nog allemaal in petto heeft? Snuister door hun brochures en verken hun veelzijdige assortiment.

Meer weten over de machines of interesse in de aankoop ervan? Neem contact op met Slimme Tuin, we gaan meteen voor je aan de slag. Laat je inspireren.