Ontdek het nieuwe tijdperk van gazonverzorging met de nera robotmaaier

Nera Automower

Husqvarna heeft een revolutionair nieuw tijdperk van robotmaaiers geïntroduceerd, en het heet Nera (New Era). Deze geavanceerde serie is ontworpen voor esthetische perfectie en voorzien van de intelligentie van de volgende generatie, waardoor het perfecte gazon binnen handbereik ligt.

Met een assortiment dat geschikt is voor verschillende gazongroottes, biedt de Automower Nera-serie een ongeëvenaarde precisie en de mogelijkheid om moeiteloos ruw terrein, scherpe bochten en hellingen aan te kunnen, zelfs op grote, middelgrote en complexe gazons. Maar dat is niet alles wat Nera te bieden heeft.

Ontdek de edgecut-functie: de nieuwste toevoeging aan de Nera-serie

De nieuwste toevoeging aan de Nera-serie is de innovatieve EdgeCut-functie*, ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken. Met deze functie hoef je minder tijd te besteden aan het trimmen van de graskanten, dankzij de speciale achterste schijf die zo dicht bij de randen maait dat er slechts een minimum aan gras ongemaaid blijft. Het resultaat? Een perfect verzorgde gazonrand, zonder dat je er zelf veel moeite voor hoeft te doen.

*Enkel van toepassing op type 310E Nera en 410XE Nera.

Slimme technologie voor optimaal gebruiksgemak

Met draadloze technologie, mogelijk gemaakt door de optionele Husqvarna EPOS™ Plug-in en het Husqvarna EPOS™ referentiestation (optionele accessoires), biedt de Nera-serie een ongekend niveau van gemak en controle. Van de installatie zonder begrenzingsdraad tot slimme functies zoals het vermijden van objecten, de Nera Automowers zijn ontworpen om jou meer tijd dan ooit te geven om van je tuin te genieten.

Ervaar de toekomst van gazonverzorging met de Nera Automower. Klaar om jouw tuin te transformeren en tijd te besparen? Neem vandaag nog contact op met Slimme Tuin en ontdek hoe de Nera-serie jouw tuin naar een hoger niveau tilt!

Klaar om jouw gazon te transformeren met de Nera Automower? Neem vandaag nog contact op met Slimme Tuin en ontdek hoe je jouw tuin kan laten stralen zonder gedoe!

Bij Slimme Tuin helpen we je graag bij elke stap van het proces, van advies en installatie tot onderhoud en service. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van een robotmaaier voor jouw tuin

Meer slim advies