Wordt Slimme Tuinambassadeur!

Nera Automower

Word Slimme Tuin ambassadeur! Ben jij een trotse eigenaar van een Husqvarna Automower, aangeschaft bij Slimme Tuin? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Door simpelweg jouw positieve ervaring te delen, kan je nu profiteren van een aantrekkelijke cashback van €50,00 voor elke nieuwe klant die jij aanbrengt.

Wat moet je doen?

1. Aanbevelen: Haal je ambassadeursvoucher op in onze winkel. Vertel je vrienden, familie en buren over je positieve ervaring met de Husqvarna Automower en Slimme Tuin.

2. Nieuwe klant: Zodra jouw aanbevolen contact een Automower aanschaft bij Slimme Tuin en jouw naam vermeldt, ontvangt zowel jij als jouw aanbevolen contact een cashback van €50,00.

3. Genieten: Niet alleen help je anderen genieten van een perfect gemaaid gazon zonder moeite, maar je wordt ook beloond voor jouw aanbeveling. Het is een win-win situatie!

Voorwaarde: Je dient zelf een Automower bij Slimme Tuin te hebben aangekocht.

Zij ging je voor

“De Husqvarna Automower heeft niet enkel mijn tuin, maar ook mijn leven veranderd. Het team van Slimme Tuin heeft het optimale toestel voor mijn type gazon aangeraden en zorgde voor een vlotte plaatsing en opstart. Sindsdien geniet ik er nog meer van om buiten te zitten. De volautomatische mulchmaaier houdt het gras in topconditie en ik heb meer tijd om te relaxen. Dat gun ik jou ook! Daarom schenk ik jou, als SLimme Tuin Ambassadeur, deze bon van €50,00 die je kan gebruiken om zelf een prachtige Automower aan te schaffen. Geniet ervar! “

Ik wil Slimme Tuin ambassadeur worden!

Je kan in onze winkel jouw ambassadeursvoucher ophalen of schrijf je via onderstaand invulformulier in en wij nemen contact met jou op!

Wordt Slimme Tuin ambassadeurs

Bij Slimme Tuin helpen we je graag bij elke stap van het proces, van advies en installatie tot onderhoud en service. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van een robotmaaier voor jouw tuin

Meer slim advies

Hoe verzorg ik mijn gazon in de zomer?

De zomer is in volle gang en dat betekent dat onze tuinen volop in bloei staan en jouw gazon weelderig groeit onder de warme zon. In deze blog delen we waardevolle tips en inzichten over hoe je jouw gazon optimaal kunt verzorgen tijdens de zomermaanden

Lees meer