Robotmaaier huren

Kies voor de all-in formule van Slimme Tuin en wij ontfermen ons volledig over uw grasrobot en garanderen zo een steeds mooi gemaaid gazon. Dus, waarom geen robotmaaier huren?

Husqvarna Automower in weer en wind

Husqvarna heeft een topproduct ontwikkeld: de “Automower”, dat staat buiten kijf. Maar vermits dit toestel bijna dagelijks weer, wind en vooral gras moet trotseren heeft het wel degelijk nood aan kwalitatief onderhoud.

De eerste jaren zal het relatief miniem zijn maar wel noodzakelijk om een langere levensduur te garanderen: bvb het tijdig vervangen van de dichtingsring kan heel wat ellende uitsparen. Ook lezen wij elk jaar de batterij uit om na te gaan dat deze al dan niet aan vervanging toe is.

Voordelen van onze abonnementsformule

Een robotmaaier huren onder de vorm van een abonnementsformule bied een spreiding der betalingen aan adhv een maandelijkse bijdrage. Dus geen kostelijke verrassingen.

Ook het transport is reeds inclusief. Wij voorzien in het voorjaar de lentestartup. En komen hem in het najaar weer ophalen voor het winternazicht en de winterstockage. Ook in de tussentijd komen we graag langs als er een probleem opduikt.

De grasrobot moet bijna dagelijks rijden. Daarom voorzien wij ook een vervangtoestel indien de herstellingswerken langer dan 3 dagen zullen duren.

Kortom: wij ontzorgen.

Interesse?

Ontdek hier onze oplossingen.

Wij komen graag vrijblijvend langs om te kijken welke Automower het best past in uw tuin.

Of je nu kiest voor een abonnementsformule of voor aankoop (al dan niet met onderhoudscontract). Van één ding zijn wij alleszins overtuigd: eens een Automower in de tuin, altijd een Automower in de tuin 🙂

 

Laatste aanpassing op: 3 mei 2017 om 14:11

Deel dit bericht