Opendeurdag 11 juni 2017

Onze deur staat steeds open, maar op op zondag 11 juni trekken we ze nog wat verder open en stappen we zelf naar buiten!

Wat valt er zoal te beleven?

Wij stellen uiteraard onze showroom open en hangen hier nog wat extra toeters en bellen aan, zijnde:

Bekendmaking winnaar Facebook actie

We hebben heel wat inschrijvingen ontvangen ivm onze actie “Win een Automower van Husqvarna”. En terecht, want met uw inschrijving maakt u kans om een robotmaaier te winnen twv 1299 €

Husqvarna roadshow

Test zelf en ervaar de kwaliteit van Husqvarna. Heel wat toestellen zullen die dag beschikbaar zijn om eens te testen. We zullen al een boomstammetje klaarleggen voor de kettingzaag. En speciaal voor de gelegenheid onderhouden wij onze kanten NIET, want dat is ‘testgras’ en ‘testonkruid’ om met de kantensnijder te lijf te gaan.

Husqvarna demo materiaal

Desmet Technics

Wij hebben een collega van formaat gevonden die zich ondertussen in ons gebouw heeft genesteld. Michel Desmet van Desmet Technics heeft al ettelijke jaren ervaring en naam gemaakt in volgende disciplines:

  • Algemene elektriciteitswerken
  • Domotica
  • Binnen- en buitenverlichting
  • Sproei- en pomptechnieken

En dit zowel residentieel als industrieel. Tijd dat hij zich in zijn thuisbasis Steenokkerzeel ook eens laat zien!

Zonder het te beseffen hebben we mogelijk een perfecte match gevonden voor ons concept “de slimme tuin”. Samen kunnen wij uw tuin pimpen met onze grootste troeven (Automatisatie op gebied van maaien, sproeien en verlichten).

Gezelligheid troef

En vermits het een mooie warme lentedag zal worden voorzien wij een springkasteel voor de kinderen en een drankje voor de wat oudere kinderen.

Kortom

… het ideale moment om eens langs te komen!

Allen welkom op zondag 11 juni van 10u tot 15u. Op de parking van Slimme Tuin (voorheen Boerke Buelens): Mulslaan 17 – 1820 Steenokkerzeel

 

Laatste aanpassing op: 1 augustus 2019 om 14:49

Deel dit bericht