Grasrobot

Moe van het maaien van uw gazon, terwijl er zoveel meer aangename dingen te doen in de tuin? De oplossing is simpel: deze tijdrovende taak geven we aan een “grasrobot” die het voor u doet!

Niet meer uit onze tuinen weg te denken

Deze machines, waarvan de eerste modellen werden uitgebracht medio 1990, zijn niet echt nieuw. Landen als Zwitserland en Duitsland hebben deze automatische grasmaaiers snel in de armen gesloten. Het algemeen gebruik van de grasrobot in België is iets minder snel van start gegaan.

Toch is de situatie aan het veranderen, ook in België is de opgang van de Automower niet meer te stuiten. Zoals op vele vlakken zijn belgen iets conservatiever als het op technologie aankomt. Vandaag zien we een kentering, de grasrobot is niet meer weg te denken bij vele gezinnen en bedrijven.

Husqvarna AutomowerEen grasrobot heeft dan ook vele voordelen te bieden. Los van de tijdsbesparing, je kan echt wel leukere dingen verzinnen, heeft een automatische grasmaaier nog veel andere voordelen.

Gras regelmatig gemaaid door een grasrobot is mooier, dan dat het met een conventionele maaier is kort gesneden. Regelmatig gemaaid gras, zeker wanneer kort afgemaaid, is sterker, groener, kortom gezonder. Nog niet gesproken van wat we allemaal aangenaam vinden, een perfect mooi gazon.

Uitgerust met een batterij en een geheugenkaart, de machine die een schaap op wielen lijkt, maait uw eigen gazon binnen een vooraf afgebakende perimeter. Bomen, struiken, planten en bloemen worden gespaard. We leggen als het ware een virtuele muur aan. Dus geen risico voor planten, struiken, perken en bloemen. Ook uw moestuin laat de maaier ongemoeid.

Simme Tuin is officieel verdeler van het topmerk Husqvarna.

Husqvarna, de marktleiderHusqvarna Logo

Husqvarna, de marktleider world-wide! Dat ze bij Husqvarna het zover geschopt hebben is logisch, ze beschikken immers over de meest complete toestellen. Grasrobots die vele voordelen bieden. Stil, snel, grote autonomie, enz. Het Husqvarna aanbod heeft voor iedere tuin, ieder grasperk een geschikt toestel. Bekijk de producten hier!

Een niet te vergeten voordeel is ook dat je niet meer hoeft te harken. Het gras is fijngemalen en gerecycleerd door de micro-bodemfauna. Regenwormen en micro-organismen zijn verantwoordelijk voor de recyclage. Een goede bemesting op zich! Leuk meegenomen!

Slimme Tuin

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en oplossingen die we aanbieden. We helpen u graag verder met raad en daad om de juiste grasrobot te kiezen. Juist, wist u dat we erg voordelige oplossingen hebben waar u gebruik kan maken van abonnementen en onderhoud?
Bekijk de oplossingen hier!

 

Lekker genieten

Zo is gras maaien binnenkort ook voor u verleden tijd. En toch een schitterende gazon! Wat wilt u nog meer?

Laatste aanpassing op: 23 februari 2018 om 17:37

Deel dit bericht